суботу, 5 грудня 2015 р.

Шедоубокс №2

       Всім привіт!
Другий  шедоубокс робила вже по мк ... по живому, але з дітьми трохи не виходило... все вислухати... довелось, що замінити, підмінити, а камін взагалі... вирізала , як придумала... і  ще й декілька разів( але дуже хотілось камін, видно мрія про вітальню з каміном втілилась в новорічному шедоубоксі :))
 

Перейдемо до матеріалів: використала текстурну пасту , медіум і фарбу від Фабрики Декору ( навіть протестувала ... подарункову фарбу металік з ДН Тані - нею фарбувала основу для віночка), чіпборди і основа від чіпу від Вензелик, використала штампи від Штампувальні, висічки, шишечки, палички від морозива. Дуже мені не вистачало дров , але я хотіла дрова з рівним спилом, а не ламаним... і вже замучила всіх рідних і знайомих пошуками лобзіка, якого так і не знайшла ( тепер я знаю, що для повного щастя мені потрібен лобзік :))

Ось тут дітлахів чекає ну не мішок, але мінігірка подарунків точно.


На каміні в нас примостились свічки і навіть масляна лампа, хотіла ще додати мінісерветочку крючком, але №1 вийшла крупніша, ніж хотілось, а меншого крючка я вже не маю, звикла тільки великими :)






Ось так.

Подамся в завдання до наших провідних флагманів ( моїх улюблених блогів)



чіпики можна прикупити  тут
Ось така зовсім домашня і затишна новорічна казка, до речі сам шедоубокс зроблений з пивного картону від Вензелик ( зручно і ціна радує)






палітрочка від Київського скрапклубу