вівторок, 2 лютого 2016 р.

Сп Шестерні - 1

 Сьогодні я мала моральне і нервове потрясіння, тому тільки зараз руки дійшли до блогу ( навіть зупинку свою проїхала  - була в такому трансі :)) Видно моє спокійне і розмірене життя мене добре розніжило :).
 Але зараз не про це, з 2016 року в мене почався шалений ритм роботи, видно я переоцінила свої можливості - записалась на купу різних СП... і тепер намагаюсь встигнути. ( це я так наперед оправдовуюсь) :)
    Моя перша розгортка для СП Шестерні

  
Підписавшись на СП, я вже стала приглядати матеріали, які б мені підійшли... і в одному з магазинчиків надибала отаку маленьку заготовку для альбому. Шестерні відразу мене покорили... АЛЕ... Тоді я не задавала собі питання як я приклею папір на шестерні? Бо я то люблю чорний колір, але аж не такий фанат, щоб всі роботи робити в чорному.



На подальших сторінках альбому шестерньодірок нема :). Але чи буде тепер тут папір доречний?.... Чи зможу я його поєднати... чи навіть не пробувати і не змішувати стилі, напрямки...?





Додамся в галерею Фабрики Декору

В роботі використала чорне Гессо, текстурну пасту, універсальний клей, золоту пудру для ембосінгу








 

12 коментарів:

  1. Просто ВАУ. Женя. Красотіща. В мене більше нема слів.
    Натхнення Тобі. І базіб, від "Вензелика"

    ВідповістиВидалити
  2. Женя, это очень круто! Насчет бумаги не знаю - сюда если я бы что и брала, так это только графику45, стимпанк-коллекции. И то...смотреть надо.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Графіку я люблю... дивитись :)... а стімпанку в мене нема :(... і навіть якщо найду???? , то скоріше за все воно не встигне мені прийти на це СП

      Видалити
  3. Женя, супер-мега-кул! Робота дійсно достойна!!!! А далі можна так - на основу ліпиш чіп, грунтуєш, фарбуєш чорним акрилом,або чим маєш, тонуєш чим хочеш))) І дякую тобі разом з Вензеликом за участь!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Прекрасний почин!! Я не зовсім зрозуміла, які ще є сторінки в заготовці, але поле для творчості, як на мене, досить широке. Можна взяти цей розворот як обкладинку, а всередину дати паперові сторінки. Або якщо працювати з підготованими сторінками альбому (якщо вони були в комплекті заготовки) - чудова нагода для пудр, паст, гессо та інших штук, а папір клеїти в рівні місця у вигляді підложок під фото і різних висічок.

    ВідповістиВидалити
  5. Женя, дуже класно вийшло! Я гадаю, що навіть папір тут зайвий, тільки мабуть, як додаткові сторінки буде доречним.

    ВідповістиВидалити
  6. Заготовка просто супер! де Ви таку брали?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Брала в одному магазинчику Львова, можу наступного разу запитати , хто виробник :)

      Видалити
  7. Золото с черным - всегда беспроигрышный вариант! Спасибо, что показали свою работу в галереи февраля Фабрики Декору!

    ВідповістиВидалити