середу, 22 листопада 2017 р.

Атмосферний Блог-Хоп

Всім привіт!

Сьогодні наша творча команда

 ROSA TALENT   спільно з командою дизайнерів LESIA ZGHARDA  
запрошує вас до участі у нашому святковому блог-хопі! 

А головні чарівники цієї святкової атмосфери - виробники   ROSA TALENT та LESIA ZGHARDA вже підготували для вас мега подарунки, які чекають самих активних учасників нашого блог-хопу! Цікаво? Читайте далі!
Серед найактивних учасників, які виконають всі умови нашого блог-хопу (умови блог-хопу в кінці цього посту) і відкриють нам свою Атмосферу свята будуть розіграні  ЧОТИРИ сертифікати номіналом 200грн кожен від ТМ LESIA ZGHARDA та ROSA TALENT!



Якщо ви ще не налаштувались на свято, тоді ми йдемо до вас, ну або ви йдете до нас :) , а ми будемо ділитися секретами створення чарівної атмосфери у себе в блозі, в себе дома ... та в себе в душі!
У нашій маленькій молодій сім'ї чарівна атмосфера свята починає витати ще задовго до  хвилюючого моменту:  ми печемо імбирно-медові пряники, вирізаємо різними формочками фігурки і розмальовуємо ,  квартира наповнюється чарівними пахощами домашньої випічки, ароматами гвоздики, кориці і кардамону. Разом з дітьми щороку готуємо іграшки на ялинку і декор для дому, хоча , інколи,  вони не можуть зупинитись...і пропонують ще щось створити для школи і садочка :).  А також ми готуємо подарунки: рукодільні , солодкі, іграшкові! Ви запитаєте : "Чому? Адже всім подарунки принесе Миколай!" А от і ні.
Миколай принесе подарунки тільки чемним, а якщо хтось був нечемним...то залишиться без подаруночка, хоча, може , вже глибоко кається . От саме для таких маленьких і великих шибеників у нас будуть запасні  подарунки Миколая! Ну, мами мене зрозуміють ;)!
В блозі Роси я показала іграшкову зірочку, яка оселиться на нашій красуні-ялиночці. А тепер перейдемо і до подаруночка, буду надіятись , що він сподобається власнику і  йому теж передасться часточка нашої чарівної святкової атмосфери!

 А тепер приготуйтесь до великої кількості фото!
Хто дуже поспішає , той знайде подальші інструкції для БХ в кінці мого посту!