суботу, 12 грудня 2015 р.

Цукерочка від Оленки Моргун

       Спочатку хочу подякувати Оленці за цікаві факти про себе. Часто розглядаючи шикарні роботи дівчат в голові крутиться думка... а як вони живуть поза скрапом, що люблять, що слухають, про що мріють, що читають..
     Я теж обожнюю  Друзі, також  Сутінки ( до речі на аватарці Оленка мені дуже схожа на Беллу :)), Зоряні війни, Гаррі Поттера, Хроніки Нарнії. Взагалі я люблю читати і дивитись фантастику, наукову фантастику, фентезі і фантасмагорію... але останнім часом дуже захопилась книгами про козацькі звитяги, видно так підживлюється мій дух націоналізму, який в студентські роки мав куди виходити... а тепер , коло дітлахів... лишається тільки читати.
  Про море... його я обожнюю... відпочинок  - це завжди море... і як би довго не була - ніколи не втомлюся . Правда, переїхати до моря навіть не мрію, оскільки мій чоловік не проміняє Львів на жодне інше місто.
  Перейдемо безпосередньо до скраптоварів, які хотілосяб бачити в магазинчику: ножики Прими ( люблю їх за ціну), ножики Магнолії ( люблю за якість), ножики Меморі бокс ( люблю  за ціну, якість і вибір). На сертифікат я б вибрала гессо Прими, дуже його хочу... але замість нього завжи купую ножі ( шкодую грошей), ще б взяла квіточки Прими, масочки Тіма Хольца , ще б хотіла його грубі ножики :).
     А ще дуже хочу побачити те таємне відео, мій мейл egachu@gmail.com . Люблю переглядати відео Олени - виглядає все просто і зрозуміло, а виходить шикарно і казково :).


Побажайте мені удачі.